Forum Nowotwory » Inne choroby i dolegliwości » Ból nogi uniemożliwiający chodzenie

Ból nogi uniemożliwiający chodzenie

Witam serdecznie. od ponad dwoch mies mam powazne problemy z lewa noga. mialam robione badania poniewaz bol uniemozliwia chodzenie. latex dodatni crp 108 morfologia dobra bialkomocz i liczne bakterie.poza tym przeciwciała ccp prawidłowe. miałam 2punkcje kolana i czeka mnie artroskopia ponieważ blokuje mi sie kolano. zaczeły sie problemy z kręgosłupem. wykryto także torbiel bekera. czy to jakas powazna choroba? jakie badania powinnam zrobic ? stale mam zmieniane leki np ketonal refastin aglan15 diosminex. nie ma poprawy do dzis. prosze o pomoc
ALISON, 2010-06-15
Pani wymaga kompleksowego leczenia. Należy na początku uporać się z infekcją dróg moczowych. Dodatni latex świadczy o chorobie reumatoidalnej. Należy w tej sprawie skonsultować się z reumatologiem. Torbiel Bakera może też wymagać leczenia operacyjnego jak staw kolanowy. O tym jednak musi zadecydować ortopeda. Oczywiście należy także zająć się diagnostyką kręgosłupa (na początku RTG). Patologią w zakresie kręgosłupa powinien zająć się neurolog.
medicus, 2010-06-25
Strona: 1 

Odpowiedź

Imię