Forum Nowotwory » Nowotwory żołądka » Błona śluzowa części przedodźwiernikowej żołądka ze smugowatymi przekrwieniami

Błona śluzowa części przedodźwiernikowej żołądka ze smugowatymi przekrwieniami

Zrobiłam gastroskopie . Oto wynik,Przełyk prawidłowy, Wpust bez zmian. Żołądek-błona śluzowa części przedodzwiernikowej ze smugowatymi przekrwieniami. Odzwiernik drożny. Opuszka i pozaopuszkowa czesc dwunastnicy bez zmian. Gastroskopia odwrócona-przepuklina rozworu przełykowego.Rozpoznanie , zapalenie błony śluzowej żołądka . Przepuklina rozworu przełykowego. Od kilku miesięcy OB wacha sie w granicach 20-33, mam stany podgorączkowe 37-37,5, bóle pod mostkiem, żołądka, klatki piersiowej po prawejstronie. A od kilku dni mam luźne stolce kilka razy dziennie skladające sie z niestrawionych resztek ,śluzu z donieszką krwi. Wizyte u Gastrologa mam za pare tygodni i bardzo się martwie. Czy te wszystkie dolegliwości mogą być powodem takiej diagnozy?A może to coś poważniejszego?(dodam jeszcze wynik kolonoskopi z grudnia, Wykonano badanie jelita grubego do podstaw kątnicy. W zakresie błony śluzowej zmian nie stwierdzono. Haustracja ściany zachowana. Perystaltyka jelita prawidłowa. W kanale odbytu guzki krwawiczne)
karola, 2010-04-06
Strona: 1 

Odpowiedź

Imię