Forum Nowotwory » Nowotwory jądra » Rak jądra z przerzutami do płuc

Rak jądra z przerzutami do płuc

Witam!
Mam brata który ma raka jadra z przerzutami do aorty, miednicy, jamy brzusznej i płuc. Trzy dni temu miał operację i nadal leży w szpitalu na sali pooperacyjnej. dusi się dlatego dają mu przez rurkę tlen. Dzisiaj nie podpisał zgody na karmienie sondą. Bardzo proszę o informację czy jest z nim tak źle?? Jakie ma szanse na przeżycie??? Jeszcze nie dostał chemii
Ania, 2010-02-19
Aby określić dokładne rokowanie musiałbym mieć szczegółowe informacje kliniczne. Z tego jednak co Pani opisuje z bratem jest bardzo źle i niestety trzeba spodziewać się najgorszego w najbliższym okresie (raczej w przeciągu miesięcy).
medicus, 2010-02-19
Witam,
Dzisiaj przyszły wyniki badań z Krakowa. Ten rak to mięsak. Bardzo proszę o informację czy mój brat ma szansą z tego wyjść:((
Jestem załamana.....
Dzisiaj już mógł zjeść zupę lekkostrawną. Lepiej oddycha. Ma założoną rurkę ( *wąsy* mówią na to) w nosie aby mógł lepiej oddychać.
Lekarze z Czerwonej Woli nie dają już mu szans
Ania, 2010-02-20
Witam,
Dzisiaj przyszły wyniki badań z Krakowa. Ten rak to mięsak. Bardzo proszę o informację czy mój brat ma szansą z tego wyjść:((
Jestem załamana.W sobotę już mógł zjeść zupę lekkostrawną. Lepiej oddycha. Ma założoną rurkę ( *wąsy* mówią na to) w nosie aby mógł lepiej oddychać.
Lekarze z Czerwonej Woli nie dają już mu szans
Dzisiaj przewieziono go do szpitala onkologicznego w Kielcach. Ma on ściąganą wodę na razie z lewego płuca( 1 litr wody :(((
Widziałam zdjęcie płuc( ma tylko górne części płuc nie zajętą przez wodę)
Leży w izolatce. Bardzo boli go górna część lewa noga w okolicach miednicy. Jądro miał usunięte prawe.
Ania, 2010-02-22
Jak tam brat? Poprawilo sie cos???
Marek, 2010-04-01
Bedzie dobrze z gorszych stanów wychodzili Musisz sie tylko bardzo modlić a Bóg Cie wysłucha zobaczysz
asia, 2010-04-08
Mój brat miał zapalenie opon mózgowych Lekarze nie dawali mu żadnych szans a mimo to żyje. Od jego choroby mineło 25 lat Jest zdrowy jak ryba
asia, 2010-04-22
Bog moze wszystko modl sie popros koscioły o modlitwe
IZA, 2010-07-02
Strona: 1 

Odpowiedź

Imię